תוכנית הלימודים

התוכנית מתקיימת בשלושה מחזורים: סמסטר א' (אוקטובר-פברואר), סמסטר ב' (פברואר-יוני), סמסטר קיץ (מאי-אוגוסט).

* מתכונת הלימודים והבחינות (פרונטלי בקמפוס האוניברסיטה או מקוון), ייקבעו בהתאם להנחיות משרד הבריאות והנהלת האוניברסיטה.

משך הלימודים: כארבעה חודשים (לא כולל בחינות).

ימי הלימוד: ימי שני בין השעות 16:00 עד 22:00, וימי שישי בין השעות 8:00 עד 14:00.

רשימת הקורסים הנלמדים במסגרת התוכנית:

• אנגלית - 52 שעות

• הבעה - 52 שעות

• אשנב לסטטיסטיקה - 26 שעות

• שני קורסים אקדמיים:

- יסודות המשטר ופוליטיקה ישראלית 52 שעות

- מדע וטכנולוגיה - 26 שעות

הממוצע המשוקלל בחמשת הקורסים מהווה חלופה לממוצע הבגרות, בקבלה לתואר ראשון באוניברסיטת בר-אילן
הממוצע המקסימלי שניתן לקבל בתוכנית הוא 100 (שיטת חישוב הממוצע לא כוללת בונוסים).

בוגרי התכנית יוכלו להשתלב בלימודים לתואר ראשון בפקולטות של: מדעי החברה, מדעי הרוח ומדעי היהדות (* למעט תארים שמבקשים מתמטיקה ברמת 4 יח"ל ומעלה), בכפוף לתנאי הקבלה. על המועמד יהיה לעמוד בתנאי הקבלה הנוספים של המחלקה אליה הוא מעוניין להתקבל (פסיכומטרי, אמיר/רם, יע"ל, ראיון וכיו"ב).

*סטודנטים אשר יעברו את הקורס בהבעה בציון 66 ומעלה יזכו לפטור מקורס הבעה אקדמית במהלך לימודי התואר.

*הקורסים האקדמיים בתוכנית: 1.יסודות המשטר ופוליטיקה ישראלית 2.מדע וטכנולוגיה, יוכרו כנ"ז בתואר. באחריות הסטודנט להסדיר זאת מול המחלקה בה הוא מממשיך את לימודי התואר.

*הנהלת התכנית רשאית לערוך שינויים עפ"י שיקול דעתה ובהתאם להנחיות המל"ג.

הנכם מוזמנים ליצור עמנו  קשר לקבלת פרטים נוספים בנושא מכינה 30+ ולימודים ללא בגרות מעל גיל 30 דרך עמוד צור קשר או בטלפון: 03-7384486 (במידה ואין מענה, שלחו הודעה דרך עמוד צור קשר ונחזור אליכם בהקדם).