אודות מכינת רענון

מכינת רענון הינה תכנית מיוחדת באוניברסיטת בר אילן, המכינה מיועדת למועמדים בעלי תעודת בגרות שהינם בני 26 ומעלה אשר ממוצע ציוני הבגרות שלהם נמוך, ומבקשים לשפר את סיכויי הקבלה שלהם לאוניברסיטה.

במכינת רענון נלמדים 6 מקצועות: אנגלית, מתמטיקה/סטטיסטקיה, הבעה עברית, ושלושה קורסים אקדמיים.

מכינת רענון מתפרסת על פני 4 חודשים, כאשר המפגשים מתקיימים פעמיים בשבוע : יום שני בשעות אחה"צ והערב, וביום שישי.

לבוגרי מכינת רענון ניתנת האפשרות להשתלב בתוכניות הלימודים לתואר ראשון שמתקיימות במדור לתוכניות לימודים מיוחדות של בר אילן: תוכנית חץ, תוכנית יהלום ותוכנית ינשופים.

במהלך השנה נפתחים שלושה מחזורי לימוד של 4 חודשי לימוד :   סמסטר א' , סמסטר ב' , סמסטר אביב-קיץ

אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר לקבלת פרטים נוספים, דרך עמוד צור קשר או בטלפון:  03-7384486