תוכנית 30+ (מכינה 30+): לימודים ללא בגרות מעל גיל 30

אם אתם מעל גיל 30, ללא בגרות, וחולמים על לימודים לתואר ראשון, הגעתם למקום הנכון.

אוניברסיטת בר אילן מקיימת תוכנית 30+ (מכינה 30+) המיועדת לאנשים בעלי 12 שנות לימוד מעל גיל 30 ללא תעודת בגרות, אשר מעוניינים ללמוד לתואר ראשון באוניברסיטת בר אילן או במוסדות אקדמיים אחרים המכירים בתעודת תוכנית 30+ (מכינה 30+).

בוגרי תוכנית 30+  יוכלו להשתלב בלימודים לתואר ראשון ללא בגרות במחלקות שונות, בכפוף לדרישות המחלקה הרלוונטית.

בדיקת תנאי הקבלה למחלקות האוניברסיטה והתאמת תוכנית 30+ (מכינה 30+) ללימודי המשך לתואר ראשון הינה באחריות התלמיד.

תנאי הקבלה אל תוכנית 30+ (מכינה 30+) הם:

12 שנות לימודים

מעל גיל 30

ללא זכאות לתעודת בגרות או בעלי תעודת בגרות בממוצע נמוך

משך תוכנית 30+ (מכינה 30+):

4  חודשים, כאשר הלימודים מתקיימים פעמיים בשבוע:

יום שני- משעה 16:00 עד שעה 22:00

ויום שישי - משעה 8:00 עד לשעה 14:00

עלות תוכנית 30+ (מכינה 30+):

5,500 ₪ + 206 ₪ דמי רישום

בתוכנית 30+ נלמדים חמישה מקצועות: אנגלית, מתמטיקה/סטטיסטיקה, הבעה עברית, ושני קורסים אקדמיים.

במהלך השנה נפתחים שלושה מחזורי לימוד של תוכנית 30+ (מכינה 30+) עבור תלמידים ללא בגרות מעל גיל 30, כאשר כל מחזור נמשך ארבעה חודשי לימוד: סמסטר א', סמסטר ב', סמסטר אביב-קיץ.

חשוב לדעת כי במסגרת ה"מדור לתוכניות לימודים מיוחדות" בבר אילן ישנן גם מס' תוכניות לימודים לתואר ראשון שמתאימות במיוחד לתלמידים מעל גיל 30 ללא בגרות שסיימו את לימודי תוכנית 30+ (מכינה 30+).

התוכניות הן:

תוכנית חץ - לימודים לתואר ראשון B.A. רב תחומי במדעי החברה בחטיבות מדעי המדינה וסוציולוגיה.

תוכנית יהלום - לימודים לתואר ראשון B.A. רב תחומי במדעי החברה בחטיבות כלכלה, מינהל עסקים ומשאבי אנוש.

תוכנית ינשופים - לימודים לתואר ראשון B.A. רב תחומי במדעי החברה בחטיבות ניהול ומשאבי אנוש.

כל תוכניות לימודים אלו מתאימות לאנשים עובדים מעל גיל 30 ללא בגרות ונלמדות בשעות הערב וביום שישי בבוקר.

הנכם מוזמנים ליצור עמנו  קשר לקבלת פרטים נוספים בנושא מכינה 30+ ולימודים ללא בגרות מעל גיל 30 דרך עמוד צור קשר או בטלפון: 03-7384486.

תכנית 30+, לימודים מעל גיל 30, לימודים ללא בגרות